Hemma hos Min Tjej!!

Det var länge sedan jag skrev nu...För att uppdatera lite kan jag berätta om hur min sommar har varit.

Först har jag flyttat med Balans till fridhemsplan, trivs jätte bra i våra nya lokaler och vårat lilla bolag växer så det knakar. En typiskt dag på jobbet är - Gomorron!! här är jag!! när jag rullar in. Sedan blir massa häng och snack med Jeckaa på hennes rum oftast, innan jag kör vidare med mina uppdrag. Just nu har jag fullt upp med beställningar av t.ex toapapper och kontors material. Jag är även veckans ordförande i Team balans gruppen och har till ansvar att få ihop alla för ett planeringsmöte, inte lätt...

Sommaren har avnjutits många dagar på Sköndals badet, där jag mött massa nya vänner, som även uppvaktade mej på min 45-års dag i somras,festen blev Lyckad!!!
Jag har även hängt i Hultan med min tjej Emma, och för er som inte vet är vi förlovade :) inte jag hittar på! Idag åkte jag hit till henne klockan 8 imorse, det gick snabbt denna gång att komma hit, ibland tar det lång tid pga köer och en gång mötte vi en älg kalv på vägen!

Jag och Emma spenderade en vecka på mallorca i somras, på hotell Viva Tropica. Braaaaaa!!! Under den veckan solade jag JÄTTE mycket, dansade på disco till tidig morgon=kl 5 rättare sagt, badade i poolen och slappade i sol sängen.

Skriver mer imorgon, nu ska jag visa madde en bild på när jag åkte trapp klättrare och sen ska jag mysa med min tjej! Hörs imorgon, natti natti ni,puussssssssss!!!!!!

RSS 2.0