Semestrat lite från bloggandet


Det har varit lite dåligt med bloggande på sista tiden, jag har haft fullt upp med att ha sommar. Nu ska ni få en kort resumé över vad jag gjort. Piteå och Avesta resorna har jag berättat om men jag har oxå varit på Rhodos, Gotland och Hultsfredsfestivalen. En härligt intensiv sommar och den är inte slut än som tur är.
På Gotland var jag tilsammans med Per och Lou från Funkisbyrån, det var under Almedalsveckan och vi var där med en gigantisk ballong med min bild på och Funkisbyråns logga och slagord "Funkisbyrån -garanterat inga sterotyper". Ballongen är som ni ser på bilden väldigt stor och ingen i Almedalen kunde missa oss och  efter Reinfeldts tal fick vi ta en bild med honom, oss och ballongen. Senare visades bilden på Svt när dom hade ett reportage om Funkisbyrån. Det var helt enkelt en riktigt lyckad pr-resa.
Till vackra Rhodos åkte jag med åtta andra från föreningen JAG och deras assistenter, vi var ett stort gäng och  det var skoj att alltid ha kompisar att hänga med. Vi solade, badade och festade, det var semester på riktigt.

Hultsfredsfestivalen var röjig och smutsig, rockig och skoj. Många öl och bra musik, bäst tyckte jag att bandet Lillasyster var. Det regnade en hel del men som tur var bodde jag i lägenhet hos min gulliga kompis Emma. Det är bra att känna en äkta hultsfredare när man är där på festival. Tack Emma och Jeppe!
Ja där fick ni en snabbuppdatering på min sommar hitills, jag lovar att skriva oftare resten av sommarn.


RSS 2.0