Shopping på stan!

Idag har jag varit i Skärholmen och shoppat loss på myrorna. Det blev en hel del, två nya tjocktröjor och två st slipsar a´5 kr st.  Julklappstips för den fattige. Till lunch blev det riktigt god sushi.
Den här veckan är en härlig softar vecka, jag har tagit lite ledigt från jobbet och alla kurserna, det har varit skönt att bara göra lite som man vill om dagarna. Fast igår var jag en sväng förbi Sirius och jobbade med de som sitter i telefonväxeln.
Kram och puss från Pelle

En dag på jobbet

Om jag inte tagit upp det tidigare i min blogg så jobbar jag på Föreningen JAG. Ett stenkast från T-centralen. Har oftast väldigt mycket att göra efterom jag ansvarar för kurserna, studiecirklarnas fika och en del föreläsningar på svenska och engelska. Föreningen har en del internationella besök. Har mycket tider att passa och samtal att ringa för att få min arbetsdag att gå ihop.

Lugnare dagar finns alltid en massa trevliga arbetskamrater att surra med över en kopp te. Älskar att gå runt och hälsa på hela kansliet. Inte för att vara skrytsam men jag är lite av en kändis på jobbet.


"Kvantitet för kvalitet". Skämtosido. Flyttar ner
kartonger i källaren är en daglig syssla.



Lite slavarbete är värt mödan när man får gå på
fina kursmiddagar på Seger Plaza var och
varannan vecka.


Tjoar utanför mina kollegors fönster på lunchen ibland.
Här på Tony som är min personliga mentor på JAG.

Idag är jag ledig och laddar inför nästa veckas jobb. Måste sköta hemmet också!
Kram
Pelle

Några kändismöten

Nu måste jag börja uppdatera min sida oftare. Får påtryckningar från alla håll. Det känns ju iofs kul men stressande. Händer ju alltid en massa roligt i mitt liv som jag borde skriva om, men när ska jag få tid med det? Kurser, danser och kaffekokande...

Sen hinner jag faktiskt med en del kändisjippon av olika slag. Hittade några bilder i mobilen.


Martin Sonnerby uppträdde på JAG-husets invigning.
Mycket rolig kille, satt längst fram och skrattade.



Jill Jonson lanserade sin nya skiva i Täby-centrum.

Nu drar jag in till jobbet för att möta upp Solveig och Tony för ett veckomöte!
vink vink


RSS 2.0