Avesta över helgen

Söndag idag och en trött Pelle, jag har rest och jobbat hela dagen. Då får man lov att vara lite trött?
Åkte upp till Avesta (Dalarna för er som inte vet det) i fredags. Det behöver jag som omväxling från mina intensiva veckor i stan.

Har hängt med Linda, gått på stan, träffat en massa folk och jobbat med henne på "Dalahästens resturang". Dock inte i resturangen utan i en souvenirbutik bredvid.

Alltid har man otur med tågen och handikappanpassningen :-/
Tåget ner hade ingen vagn med handikapplats som jag bokat. Alla fick dra upp mig manuellt utan lift. Jag sa "Nej, nej nej!" Men så fort jag kom på var det värt det. Sen fick jag sitta bland väskorna.
Hem var det lite bättre, de stressade konduktörerna fällde ut en ramp som slog in i en stolpe. Jag kom självklart inte upp utan att alla fick lyfta mig och böka. Sen så.. men då fick de ju självklart inte in rampen igen så tåget blev försenat en kvart. Mycket kan man ställa till med en söndagkväll.


Sitter på tåget och tittar ut på snöovädret. Tur att det
inte blev inställt.



Jobbar med Linda i hennes butik. Där säljer hon dalahästar i alla
former och färger.


Nu ska jag hoppa i duschen och sen ringa Emma!
God natt!

Presskonferens och Tv-inspelning

Snö ute, inte värst uppiggande en lördag förmiddag.
Har jobbat mycket i veckan, varit på en TV-inspelning och dansat disco på Fryshuset.

I onsdags satt jag i publiken för ett nytt och hemligt TV-program om mat som kommer att sändas på TV3. Lovar att uppdatera er om när ni kan leta efter mig i rutan.

Man blir inte alltid förvånad när man ser mig i TV, förra veckan var jag med på en presskonferens. Jag paratade tillsammans med två kollegor från JAG, några från DHR och STIL om de nya försäkringskassans förnedrande formulärer. Det gav genomslag och samma dag drog de in hela förslaget. Jackpott! Det lönar sig att ligga på och skälla lite då och då... > http://vimeo.com/9292976 <

Var lite besviken på discot igår, är mer av en danskille. Lite folk, trångt ändå och inte alls lika dansvänlig musik utan band. Tyckte ändå det var roligt att alla applåderade efter varje låt till CD-skivan vi dansade till.




Jag, Erika, Maria, Gustav och deras assistenter sitter på
jobbet & surrar. En timme kvar till vi säger hejdå för helgen.



Jag och Tomas dansade Disco igår på Fryshuset.
Klubbkänslan föll mig inte i smaken med en trång
lokal. Föredrar den stora och ljusa gymnastikhallen.

Arlanda tidigt imorgon bitti, måste upp 7. Men det är det värt för att vinka av nära och kära!
Hej då!

RSS 2.0